Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv OltActualitateActualitate 2020PoliticăPolitică 2019Politică 2020Politică 2020, partea 2EvenimentEveniment 2019Eveniment 20212. Eveniment 2021AdministratieAdministratie 2020Administratie 2020- 2021Administratie 2019MondenSocial Social 2020Social 2019SănătateCulturăCultură 2019Cultură 2021EducațieReligie VGtv ValceaActualitateSocialEvenimentAdministratieAdministratie 2021ReligieCulturăSanatateEducație VGtv ArgesActualitateEvenimentAdministrație CulturăEducație ReportajVGtv MehedințiActualitateAdministrațiePoliticăEvenimentSocialInvățământReligieVGtv GorjAdministrațieReportajEvenimentCONTACT
index

REGIONAL
Vizitatori/zi
index
Mehedinți. Ioan Tătucu crede că peste patru ani AUR va fi la guvernare!

Cotat de analiștii politici la alegerile locale cu puțin peste 2% din opțiunile românilor, partidul înființat în septembrie 2019, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a reușit să producă marea surpriză pe scena politică, atât la nivelul județului Mehedinți cât și la nivel național. Drept dovadă sunt alegerile parlamentare din 6 decembrie de anul trecut, care au scos în evidență, cel puțin pentru locuitorii județului Mehedinți, faptul că s-a dorit o schimbare radicală a politicii naționale din județ și din țară.
Coordonatorul AUR, Filiala Mehedinți, încă de la înființarea acestui partid în urmă cu doi ani, este Ioan Tătucu, unul dintre cei mai spectaculoși lideri politici din județ, având în vedere că la alegerile parlamentare de anul trecut având doar 170 de membri cu adeziune la partid, a reușit să convingă, într-un termen foarte scurt peste 4.700 de votanți să acorde încrederea noii formațiuni politice și candidaților săi.
În momentul de față, organizația Județean AUR, numără aproape 500 membrii, însă simpatizanții, potrivit lui Ioan Tătuc sunt de cincizeci de ori mai mulți. Acest lucru s-ar datora faptului că liderii AUR din toate organizațiile județene dau o importanță deosebită în rezolvarea problemelor românilor adevărați, cu dragoste de țară și credință în Dumnezeu. (...) Mai multe amănunte în revista Semnalul Oltului, Râmnicului, Argeșului și Severinului (Semnalul ORA)
Realizator VGtv Regional Georgiana Leulescu, redactor Georgia Sebeș, op. imag. ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro
POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***POLITICĂ***