Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv OltActualitateActualitate 2020PoliticăPolitică 2019Politică 2020EvenimentEveniment 2019Eveniment 2020AdministratieAdministratie 2020Administratie 2019MondenSocial Social 2020Social 2019SănătateCulturăCultură 2019Cultură 2020EducațieReligie VGtv ValceaActualitateSocialEvenimentAdministratieReligieCulturăSanatateEducație VGtv ArgesActualitateEvenimentAdministrație CulturăEducație ReportajVGtv MehedințiActualitateAdministrațiePoliticăEvenimentSocialInvățământReligieSemnalul ORACONTACT
index

REGIONAL
Vizitatori/zi
index
Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică********
Adaugă text aici
Marius Oprescu ales noul președinte al PSD Olt
 Joi 16 ianuarie 2020
Astăzi, în Sala de ședințe a CJ Olt a a avut loc Conferința județeană pentru alegerea președintelui și membrilor BPJ ai PSD Olt, la care au fost prezenți președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreședintele Virgil Delureanu, primarul Slatinei Emil Moț, primarii tuturor localităților oltene cu apartenență la această formațiune politică, președinți ai organizațiilor locale. Printre invitații speciali am putea enumera pe președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, fostul premier Sorin Grindeanu, dar și președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu. De asemenea, printre parlamentarii PSD Olt, am putut remarca pe senatorul Siminica Mirea, deputații Marius Iancu și Florin Iordache.
 În urma propunerii, Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, a fost ales în unanimitate noul preşedinte al BPJ, iar în locul său, președinte executiv a a fost ales, primarul Slatinei, Emil Moţ.
 De asemenea, în funcția de secretar general, a fost ales  Virgil Delureanu, care a ocupat această funcţie şi înainte, şi de deputatul Marius Iancu, ales în funcţia de trezorier, care, de asemenea, a mai ocupat această funcție.
În cuvântarea sa, Marius Oprescu a declarat că este convins că  PSD Olt, va câștiga alegerile locale și va face majoritatea în CJ Olt. ,, Cred că au demonstrat şi în jur de 80% dintre primari au scos rezultate de peste 50%, la toate rândurile de alegeri, nu doar la locale. Sunt convins că şi la Primăria Slatina, chiar dacă vor fi două tururi, vom bate din primul tur. Nu este vorba despre aroganţă, este vorba despre calcule politice foarte clare, făcute pe baza unor studii sociologice”, a precizat noul președinte al PSD Olt.  (...)Sursă text Semnalul ORA
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, op. imag. Georgiana Raicu, editare și montaj ing Grigore Sebeș.
Olt. Marcel Ciolacu: PSD Olt cea mai buă organizație PSD din țară!
Joi 16 ianuarie2020
Prezent la Conferința Județeană a PSD Olt, Marcel Ciolacu, președintele interimar la nivel național, a ținut să felicite, în cadrul unei conferințe de presă, social democrații olteni pentru rezultatele foarte bune obținute la alegerile de anul trecut, apreciind că sunt cele mai bune din țară.
,,L-am ascultat foarte atent pe d-l secretar-general interimar, ca și mine, Paul Stănescu. Ce înseamnă să ajungi la un nivel de politician aproape complet. Important este de unde ai plecat și care este baza. Nu poți să ridici pretenții de a fi un politician aproape complet dacă n-ai trecut prin administrația locală, dacă n-ai trecut prin administrația centrală și dacă n-ai fost parlamentar. Toți acești pași, tot acest parcurs îl are Paul Stănescu, fostul dvs. președinte. Asta înseamnă să treci și să nu arzi nicio etapă a unei vieți politice. (…)
Paul Stănescu este cel mai nealterat produs politic pe care eu l-am cunoscut. O calitate umană atât de profundă cum am găsit în colegul meu Paul Stănescu, eu n-am găsit la niciun om politic. Sunteți cea mai mare organizație a PSD și cea mai performantă politic din România! Felicitări!
La această conferință de presă au mai participat senatorul Paul Stănescu și noul președinte al PSD Olt, Marius Oprescu.

(...) Sursă text Semnalul ORA. Pentru VGtv Regional a consemnat Redactor/ Reporter, Georgiana Leulescu, op. imag. Georgiana Raicu, editare și montaj, ing. Grigore Sebeș.