Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv OltActualitatePoliticăPolitică 2019EvenimentEveniment 2019AdministratieAdministratie 2019MondenSocial Social 2019SănătateCulturăCultură 2019EducațieReligie VGtv ValceaActualitateSocialEvenimentAdministratieReligieCulturăSanatateEducație VGtv ArgesActualitateEvenimentAdministrație CulturăEducație ReportajSemnalul ORACONTACT
index

REGIONAL
Vizitatori/zi
ADMINISTRAȚIE OLT
Administrație ******* Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație
Olt. Grădiniță nouă la Găneasa
Marți 7 mai 2019
Primarul localității oltene, Găneasa, Dumitru Costea, a punctat pe lista realizărilor sale, o nouă investiție în localitate. Așadar, micuții din localitate, vor învățat într-o grădiniță nouă, care face parte dintr-un proiect mai amplu ce a costat nu mai puțin de un milion de euro, bani de la Guvern printr-un program PNDL.
„Am semnat contracte de finanțare de peste 1 milioane de euro pentru 2 grădinițe și 2 școli. Am grăbit renovarea și recepția acestei grădinițe ca să putem muta elevii de la Dranovățu, să construim și acolo o grădiniță și o școală. Și aici o să înceapă construirea unei școli noi, cu parter și etaj.” a ținut să precizeze primarul localității, Dumitru Costea. Grădinița a fost inaugurată luni 6 mai 2019, în prezența prefectului Silviu Neacșu, președintyelui CJ Olt, Marius Oprescu, a vicepreședintelui Virgil Delureanu, a deputatului Marius Iancu, precum a cadrelor didactice din localitate.
Cei prezenți au fost încântați de felul cum arată grădinița dar și de dotările interioare, care potrivit lui Marius Oprescu  „Sunt condiții moderne pentru copii și ne bucurăm de acest lucru. Iată că după ce timp de 30 de ani în România s-a distrus aproape totul, un Guvern reușește să găsească programe și pentru investiții. Județul Olt are peste 100 de creșe, grădinițe și școli în reabilitare. Aceasta este una dintre ele, pe PNDL 2. Știu că în comuna Găneasa mai sunt încă 2 școli și o grădiniță în reabilitare.”
Deputatul Marius Iancu a vorbit despre planurile de investiţii ale Guvernului, în sistemul de învăţământ. În final, deputatul Marius Iancu, a spus: „Noi sperăm ca toți copiii din țară să poată să facă parte dintr-o generație fericită și de acum să poată să învețe în astfel de instituții moderne și bine dotate. Îl felicit pe domnul primar pentru acest proiect și le doresc mult succes copiiilor și cadrelor didactice”. (... )
Sursă text Semnalul ORA. Redactor Georgiana Raicu, op. imag. Viorel Raicu, VGtv Regional, www.vgtvregional.ro